Advertentie
Alleen een chefkok is de baas over deze quiz
Vraag 1 van de 10
Bij het eten van welke groenten werden de spieren van Popeye enorm groot?
Vraag 2 van de 10
Wat is een kooktechniek waarbij producten lange tijd op relatief lage temperatuur, zo'n 90 graden, worden gaar gemaakt in vocht, bijvoorbeeld water, wijn, bouillon of vruchtensap?
Vraag 3 van de 10
Hoe noem je het harde gedeelte wat meestal middenin een kers zit?
Vraag 4 van de 10
Wat betekent 'TL' als je een recept leest?
Vraag 5 van de 10
Bij welke kruid betekent de Latijnse naam 'kleine draak'?
Advertentie
Vraag 6 van de 10
Wat zijn de basisingrediënten voor een roux?
Vraag 7 van de 10
Welke non-alcoholische cocktail is vernoemd naar een winnaar van een 'Academy award'?
Vraag 8 van de 10
Welke kleuren aardappel groeien er naast de standaardkleur nog meer in Peru?
Vraag 9 van de 10
Wat is vichyssoise?
Vraag 10 van de 10
Wat kunnen de Italianen maïs noemen?
Advertentie